telefon:

06/20- 444- 9442

e-mail:

info@otelem.com

cím:

1052 Budapest,

Régiposta u. 5. I. em. 2.

4-es kapucsengő

Az Öt Elem Életmód Központ alapítója

Vallom, hogy a belső béke, a lelki egyensúly, a harmónia megléte nagymértékben hozzájárul fizikai valónk minőségéhez. A gondoskodó érintés, az értő hallgatás, a szerető figyelem elengedhetetlen feltétele annak, hogy egyensúlyban tudjuk tartani magunkban és magunk körül is az öt elemet: a Fémet, a Vizet, a Fát, a Tüzet és a Földet ...

Alapítás

Évtizedes tapasztalatom masszőrként és terapeutaként valamint az önállóság iránti vágy eredményeként nyitottam meg az Öt Elem Életmód Központot 2013-ban.

Alternatív módszerek

Az 1990-es évek elején két kisgyermekem betegeskedése volt az oka annak, hogy elkezdtem alternatív segítő módszerekkel megismerkedni. Biológia – testnevelés szakos tanárként nem állt távol tőlem az érdeklődés. Először talp reflex masszázst, majd svéd masszázst tanultam.

Terápiák

2002-ben végeztem el a természetgyógyászati képzést, Keleti mozgás- és masszázs terapeuta képzettséget szereztem. Azóta folyamatosan bővítem tudásomat: Wu’s Head massage, Miaomei masszázs, Tradicionális kínai masszázs, Joalis terapeuta, Kozmetikus, Craniosacrális terapeuta.

 

 

 

 

 

Természetgyógyászat

 

 

 

 

 

Biodinamikus craniosacrális terápia

 

 

 

 

 

Masszázs terápiák

 

 

 

 

 

Mozgás terápiák

 

 

 

 

 

Kozmetika

 

 

 

 

 

Joalis

Panasza, egészségügyi problémája van?

Keressen minket! Válassza az Öt Elem Életmód Központ szolgáltatásait!

Kapcsolat

Küldje el kérdését, üzenetét most!

* Kötelező mező.

Egyeztessünk telefonon? Hívjon: 06-20/444-9442

Olvassa Facebook oldalunkat is!