Joalis méregtelenítési terápia

A mikrobális birodalom

Földünk nemcsak nekünk, a növényeknek és állatoknak nyújt életteret, hanem a mikroorganizmusoknak is. Ezek nagyon fontosak számunkra, de egyben károsak is, hiszen a kórokozó mikroorganizmusok a legtöbb egészségügyi probléma okozói. Négy nagy csoportjuk van: baktériumok, vírusok, penészgombák és paraziták. Nemcsak egészségügyi problémákat okoznak, hanem hatalmas befolyással vannak az érzelmekre és a pszichikumra is. Ez a túlélési stratégiájuk, manipulálni minket, befolyásolni a viselkedésünket, érzelmeinket, szexuális életünket, érzékelésünket. Emellett egy egész sor egészségügyi probléma hátterében is a kórokozó mikroorganizmusok állnak: kezdve a rákkal, melynél fontos szerepet játszanak a vírusos fertőzések, a szív és érrendszeri panaszokig, melyeknél a mikroorganizmusok károsítják az erek bélését. Nézzük őket külön is.

Vírus: amikor bejut a sejtbe, elárasztja azt saját információkkal, módosítja a sejt működését, és gyakran a vírus új másolatának létrehozására kényszeríti azt. A legalapvetőbb információs szinten károsítják a szervezetet, ezért nagyon sok egészségügyi probléma hátterében állnak.  A vírusellenes immunitás számára fontos a LÉP méregtelenítése.

Baktérium: mint önálló sejtek, képesek különböző módon élni a szervezetben. Élhetnek a sejt közötti térben, a nyálkahártyán, vagy túlélhetnek a sejtek belsejében is. Ha bejutnak az immunsejtekbe, veszélyes ellenség válik belőlük, mivel az immunsejtek elpusztításuk helyett, paradox módon elterjesztik őket az egész testben. A baktérium elleni immunitás kialakításában fontos a TÜDŐ méregtelenítése.

Penészgomba: csak a gombák egy része kóros az emberek számára, ezek viszont számos egészségügyi problémát okozhatnak. Elszaporodásuk megakadályozása miatt kerülni kell az indokolatlan antibiotikum fogyasztást és a penészes ételeket, ill. a penészes helységekben való tartózkodást. A penészgombák elleni immunitás kialakításáról a VESE gondoskodik.

Paraziták: számos problémát okoznak, nem csak önmagukban, hanem a bennük lévő vírusokkal, baktériumokkal is. Pl. a toxoplazmózis a pszichikumra ható, a reakcióidőt befolyásoló parazita. A paraziták elleni immunitás számára fontos a SZÍV méregtelenítése.

Látható, hogy a kulcs az egészséges immunitás. Ennek állapotát remekül óvhatjuk és erősíthetjük a JOALIS méregtelenítési terápiával itt, az Öt Elem Életmód Központban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..