Vendég visszajelzés a Nasya kúráról

Nagyon fontos számunkra a vendégeink elégedettsége és visszajelzése, köszönjünk, hogy kaptunk egyet a hidrogénterápiával kiegészített Nasya kúráról:

Egy hosszan elhúzódó antibiotikum kúra szedése után is meglévő arcüreg gyulladás kezelésére választottam a hidrogénterápiával összekötött nasya kúrát. Az eljárás a hidrogénes víz arcra történő befecskendezésével kezdődött. Nagyon kellemes és sima érzetet eredményezett az arcomon. Az 5 perces kezelést egy arcgőzölés követte, aminek hatására a szövetek felmelegedtek és a nasya kezelés során alkalmazott és bemasszírozott olaj még intenzívebben fejtette ki hatását. A masszírozás során a gócpont szétmasszírozásra került (ez kellemetlen érzés, de érezni lehet azt is, ahogyan szétoszlik és ezáltal válik könnyebbé az arcüreg). Ezt követően mindkét orrnyílásba speciális olaj került cseppentésre, melynek célja, hogy belülről is feloldja a lerakódást. (Nekem annyira le volt rakódva, hogy szinte csak a garaton keresztül éreztem a kicsit csípős kaparós érzését.) Majd Erika tovább folytatta a masszírozást az arcomon és kezdtek a légutak tisztulni.
A kezelés során a kellemes meleg és a finom olajok illata mellett a fájdalmas, feszítő arcüreg masszírozásának kellemetlen, de annál hatásosabb érzete volt jelen. Azt gondolom, egy-két kezelés már hosszantartó eredményes segítségül szolgál, és csupa finom, ártalmatlan és mérgezőanyagoktól mentes segítséget tud nyújtani.

Bővebben a hidrogénterápiáról:

A molekuláris hidrogén szelektív antioxidánsként működik, mely csak a veszélyes gyököket semlegesíti úgy, hogy maga nem válik szabadgyökké eközben! A hidrogénnek számtalan előnye van a terápiás és preventív alkalmazásban. Nemcsak az oxidációs stressz ellen mutat hatékonyságot, hanem gyulladásgátló és allergiaellenes hatása is van. Klinikailag bizonyított, hogy használata javítja a mitokondriális betegségek patológiáját. A mitkondriumok minden sejtben jelen vannak, főbb feladatuk az energiaképzés.
Tünetek, melyek a mitokondriális elváltozások jelenlétére utalhatnak:
– vázizmok gyengesége
– mozgászavarok és izomsorvadás
– idegkárosodás, ideggyengeségek
– halláscsökkenés
– gyomor és bélrendszeri problémák
– szívritmus zavarok
– különféle hormonális problémák
– vese érintettség

Japán tudósok felfedezték, hogy a molekuláris hidrogén képes átjutni a vér-agy gáton, mely gátat más antioxidánsok nem tudnak leküzdeni.
Mérésekkel igazolták, hogy szétválasztja az összetapadt vörösvérsejteket, így javul a mikrokeringés, mely magával hozza az agy, tüdő, szív és vese működésének javulását.

A molekuláris hidrogén fent leírt tulajdonságait kihasználva, bevetettük akut arcüreggyulladás Nasya kúrás kezelésénél.
A Nasya kúra az ayurvéda terápiás eljárása, mely a fej és a nyak területének toxinoktól való megtisztítására irányul.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..